تعویض پانسمان در منزل

1sogand

تازه وارد
پاسنمان زخم در منزل یکی از خدمات ارائه شده توسط موسسه پرستاری و پزشکی مهرگان نو می باشد تا برای افرادی که نمی توانند به مراکز درمانی به دلیل های مختلفی مراجعه کنند، خدمات مفیدی را به ارمغان بیاورد، در این مقاله به درمان انواع زخم ها پرداخته این از این روی ادامه مطلب را از دست ندهید.
پانمسان (Pansement) چیست؟
از آنجایی که بدن ما از پوست پوشیده است و این پوست در برابر هر گونه تاثیری که عوامل خارجی داد و همینطور میکروارگانیسم ها محافظ است، هنگامی که فردی پوست خود از دست بدهد و یا دچار آسیب شود، میکروب هایی که با بدن تماس پیدا می کنند ممکن موجب التهاب در بدن شود لذا بافت های زیر پوستی اکنون بدون محافظ هستند در چنین شرایطی با در نظر گرفتن میکروارگانیسم‌ های که زمینه ساز ایجاد زخم می شود و میزان انتشار بیماری دربدن، این التهاب ها در برخی موارد ممکن است باعث بروز بیماری های خطرناک شود. لازم است تا حتما فرد زخم تمیز شود و همچنین میکروارگانیسم پوشانده شود تا دیگر با عوامل خارجی برخورد نداشته باشد زیرا ممکن است عفونت رخ دهد، در واقع به فرآیند تمیز کردن زخم و همینطور پوشاندن زخم به منظور بهبود زخم ها می باشد. امروزه زخم ها به دلیل های مختلفی از جمله افتادن، ضربه، تصادف و.... بروز می دهد که این زخم های کوچک و بزرگ در خانه، محیط کار و خیابان خونریزی می کند، در این شرایط پانسمان در منزل یک روش کارآمد به شمار می رود. البته لازم است بدانید انجام پانسمان صحیح زخم بسیار موضوع مهمی است. در وهله ی اول ضروری است تا فرد حتما بهداشت محیط را در نظر بگیرد و همینطور شخصی که پانسمان را انجام می دهد. از این جهت باید فردی که پانسمان را انجام میدهد ابتدا دست های را بشویید و دستکش بدست کند و تمامی وسایلی که پانسمان انجام می شود استریل باشد، اکنون که زخم باز است با محلول خیس می شود و فرد مواد روی زخم را برمیدارد، گاز و پنبه مورد استفاده با فورسپس نگه داشته می شود، زخم با گاز تمیز شده و سپس با استفاده از پماد مناسب زخم دوباره بسته می شود. در این مقاله به پانسمان زخم در منزل کرج پرداخته ایم با سایت پرستاری مهرگان نو همراه باشید.

مراحل انجام پانسمان در منزل
1. دستان خود را بشویید:
قبل از دست زدن به محل مورد نظر، دست های خود را خیلی خوب بشویید و خشک کنید
2. زخم را تمیز کنید:
زخم را با آب بشویید. از استفاده از ضد عفونی کننده هایی که می توانند به پوست آسیب برسانند و روند بهبودی را کندتر کنند، خودداری کنید.
3. ناحیه را خشک کنید:
از یک حوله تمیز استفاده کنید و زخم را خشک کنید.
4. برای خونریزی:
با یک گاز تمیز فشار ملایمی روی زخم وارد کنید تا خونریزی متوقف شود.
5. خراش را بپوشانید:
با استفاده از باند مناسب ناحیه زخم شده بسته شود.
پانسمان کردن (dressing)
از یک پانسمان چسب استریل استفاده کنید. در صورت لزوم یا هر زمان که خیس یا کثیف شد، آن را هر روز عوض کنید. زخم را با استفاده از باندهای ضد آب یا پانسمان هایی که امکان تماس با آب را فراهم می کند، خشک نگه دارید.
بسته به محل آسیب باید مناسب ترین بانداژ را انتخاب کنید. برای انگشتان، دست ها و پاها، 5 سانتی متر عرض و پنج متر طول ایده آل است. اگر ساعد، آرنج، بازو، ساق پا و زانو باشد از بانداژهای 7.5 سانتی متری و 10 متری استفاده می شود. هنگامی که آسیب یا زخم در ران بود، باید به دنبال موارد بزرگتر، 15 سانتی متری و 10 متری باشید.
قبل از شروع انجام پانسان باید مطمئن شوید که دست ها تمیز است. همچنین لازم است پوست بیمار به خوبی خشک شود. در صورت وجود زخم، استفاده از کرم ها به طور مستقیم روی آنها و سپس بانداژ راحت نیست. ایده آل این است که زخم را با یک گاز مرطوب شده با سرم یا با یک پانسمان آغشته به کرم مخصوص بپوشانید. سپس بانداژ را قرار می دهید، زیرا رطوبت را حفظ می کند و می تواند باعث آسیب شود.

انجام و تعویض پانسمان در منزل کرج
بعد از نکات ذکر شده در متن بالاتر اکنون اندام آسیب دیده را با یک دست نگه می داریم. بانداژ را محکم می گذاریم اما بدون اینکه خیلی سفت شود. بانداژ باید از چپ به راست و با فشار لازم قرار داده شود تا بتواند عضو را در وضعیت خوبی نگه دارد. اگر شل بمونه تاثیری نداره اگر خیلی سفت باشد، می تواند منجر به مشکلات گردش خون شود که چشم انداز را بدتر می کند.
هنگامی که آسیب در بازوها، پاها یا انگشتان ایجاد می شود، مهم است که از پایین به بالا بانداژ شود. اگر آسیب نبینند، بهتر است نوک انگشتان را باز بگذارید.
پس از اتمام، بانداژ را با یک سنجاق یا چسب ثابت می کنیم. بنابراین بیمار به صورت تمیز و ایمن آماده انتقال به مرکز مراقبت خواهد بود.
این پنج نکته برای یک پانسمان خوب کمک های اولیه را آسان تر می کند. آنها به شما کمک می کنند تا از ثبات و ایمنی مجروحان در راه رسیدن به بیمارستان اطمینان حاصل کنید.
پانسمان زخم
پانسمان نوعی پوشش محافظتی است که روی زخم قرار می‌گیرد. از فواید استفاده از پانسمان زخم می توان موارد زیر را فهرست کرد:
  1. حفظ دما و رطوبت محل آسیب دیده
  2. جذب تعریق در محل برای جلوگیری از عفونت و ورود آن به خون
  3. کنترل فرآیند خونریزی
  4. تسریع در بهبودی زخم
  5. جلوگیری از ورود میکروب به داخل زخم
  6. دور ماندن از عفونت های مقاوم به درمان بیمارستانی
  7. در امان بودن از آلاینده های هوا و استرس آلودگی صوتی
  8. عدم ابتلا به بیمارهای واگیردار جمعی مثل آنفولانزا و کرونا
  9. خستگی جابه جایی و ترافیک سنگین را تجربه نمیکنید.
  10. روحیه بیمار به دلیل عدم مواجه با بیماران بدحال حفظ میشود.
  11. ترس کودکان هنگام تعویض پانسمان در منزل کرج در مقایسه با بیمارستان کمتر است.
  12. تمرکز و زمان کارشناس برای تعویض پانسمان در خانه بیشتر خواهد بود.
  13. امکان دریافت سایر خدمات همزمان با پانسمان زخم در منزل کرج وجود دارد.
  14. زمانتان بجای ماندن در صف مراکز درمانی به استراحت صرف خواهد شد.

انواع پانسمان چیست؟
پانسمان ها نیز انواع مختلفی دارند که در ادامه به معرفی آن میپردازیم.
  • باند و گاز:
یکی از شایع ترین روی های پوشش سطح زخم می شود به گاز اشاره کرد که از جنس نخ پنبه می باشد و از خلل و خرج بسیاری به دلیل داشتن بافت شل خود برخورد دار می باشدو موجب می شود تا عفونت در محل زخم جمع نشود و همچنین ترشحات زخم به خوبی جذب شود، برای ثابت نگه داشتن آن بروی زخم از چسب یا باند استفاده می شود. لازم است بدانید که برای بستن باند باید به گونه ای انجام شود تا خیلی محکم نباشید زیرا در این صورت اندام های تحتانی کبود و رنگ پرید می شود و اعصاب و عروق فرد دچار مشکل می شود.
  • پانسمان فوم:
این از پانسمان دارای مزیت های فراوانی است که از انواع آن می شود به نرم بودن و همینطور جذب کردن رطوبت آن اشاره کرد. اغلب برای زخم های ترشح زیادی دارند استفاده می شوند از آنجایی که مانع خشکی زیاد محل زخم می شود و همچنین از بروز عفونت جلوگیری می کند از این پاسنمان برای درمان زخم در کمترین زمان استفاده می شود.
  • پانسمان شفاف:
این پانسمان‌ها برای درمان زخم‌های بزرگ گزینه مناسبی می باشد. لذا امکان بررسی وضعیت و روند بهبود آن را برای پزشک را مهیا می سازد و این پانسمان نوعی پوشش شفاف روی زخم است و روند بهبود را تسریع می کند.
  • پانسمان کامفیل (هیدروکلوئید):
پانسمان هیدروکلوئید از جنس پلیساکارید و پلیمر ساخته و پوشیده شده است که بعد از برخورد با رطوبت حالت ژل‌ ای به خود میگیرد. از مزیت های این پانسمان می شود به بهبودی سریع و نچسبیدن به زخم اشاره کرد. از پانسمان کامفیل برای درمان زخم‌های تاولی، سوختگی و وریدی استفاده میشود.
  • پانسمان هیدروژل:
این پانسمان‌ها با توجه به رطوبت موجود در بافت خود برای زخم‌های خشک و دردناک مورد استفاده قرار می‌گیرند. زیرا رطوبت خود را به بافت‌های خشکیده و مرده اطراف زخم منتقل کرده و تجزیه و از بین رفتن آن‌ها را تسریع میکنند. استفاده از ژل‌های خنک‌کننده در این پانسمان‌ها موجب آسایش بیشتر بیمار می‌شود.
  • پانسمان آلرژینات:
این پانسمان‌ها از جلبک دریایی ساخته شده و به واسطه خاصیت جذب فوق‌العاده بالای خود شناخته می‌شوند. به همین دلیل برای زخم‌های دارای ترشحات بالا مفید هستند. مواد موجود در ترکیبات این نوع پانسمان روند بهبودی را نیز سرعت می‌بخشد.
  • پانسمان کلاژن:
پانسمان کلاژن با تحریک سلول‌ها برای رشد دوباره، روند بهبودی را سریعتر می‌کند. به همین دلیل آن‌ها را به عنوان پوست دوم می‌شناسند. زخم‌های مزمن و زخم‌هایی که بهبودی کندی دارند را می‌توان به سادگی با پانسمان کلاژن درمان کرد.

هزینه پانسمان در منزل کرج
در مواردی که فرد نمی تواند برای درمان زخم های ایجاد شده به مراکز درمانی مراجعه کند می تواند از خدمات پرستاری و پزشکی مهرگان نو استفاده کند و مزیت های آن بهره مند شود. این مجموعه با اعزام پرستار در منزل بهبودی زخم شما را تسریع می بخشد لازم به ذکر است که هزینه پانسمان زخم در منزل بستگی به میزان، شدت، نوع زخم و همینطور روش درمانی آن تعیین می شود، برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست پرستار و پزشک در منزل با شماره های درج شده در سایت زیر تماس حاصل فرمایید.
 


🔴 لینک های مفید: شبیه ساز منظومه شمسی , استخاره با قرآن , فال حافظ آنلاین ,
میزبانی شده توسط سرورهای قدرتمند افیکس هاست

بالا