saman1391
عضو انجمن
سلام دوستان، من یه بچه چند ماهه دارم و هنوز شیر میدم. مدتیه خیلی به تزریق ژل لب فکر میکنم ولی چون شیرده هستم یه مقدار دودلم.
کسی اینجا بوده که تو دوران شیردهی ژل لب تزریق کرده باشه؟ مشکلی براش پیش اومده؟
اصلاً تزریق ژل لب وقتی آدم شیر میده خطر داره یا بهتره تا پایان شیردهی صبر کنم؟
من بیشتر نگران خود بچهام هستم. مواد ژل لب ممکنه وارد شیر مادر بشه؟
اگه ژل هیالورونیک اسید باشه، باز هم تو دوران شیردهی محدودیت داره؟
کسی از پزشکش درباره تزریق ژل لب در دوران شیردهی سؤال کرده؟ پزشک چی گفته؟
اگه مثلاً بچه فقط شبها شیر بخوره و بقیه غذاش رو بخوره، باز هم باید تا پایان شیردهی صبر کرد؟
یکی از دوستانم میگه چون ژل داخل لب تزریق میشه و وارد خون نمیشه، مشکلی برای شیر مادر نداره. این حرف درسته؟
بعد از تزریق ژل اگه لب خیلی ورم کنه یا التهاب داشته باشه، این موضوع میتونه روی شیردهی تأثیر بذاره؟
اگه بعد از تزریق عفونت یا حساسیت ایجاد بشه، داروهایی که برای درمان میدن ممکنه برای بچه مشکل ایجاد کنه؟
کسی بوده که قبل از بارداری ژل لب زده باشه و بعداً در دوران شیردهی مشکلی براش پیش اومده باشه؟
من حتی به این فکر کردم که چند روز قبل و بعد از تزریق شیرم رو بدوشم و به بچه شیر ذخیره شده بدم. این کار اصلاً لازم هست؟
اگه کسی تجربه شخصی داره ممنون میشم بگه چند ماه از زایمانش گذشته بوده و بچهاش چند ماهه بوده.
واقعاً بین اینکه الان ژل بزنم یا چند ماه دیگه صبر کنم موندم. بیشتر از نتیجه زیبایی، نگرانیام بابت بچهمه.
کسی اینجا بوده که تو دوران شیردهی ژل لب تزریق کرده باشه؟ مشکلی براش پیش اومده؟
اصلاً تزریق ژل لب وقتی آدم شیر میده خطر داره یا بهتره تا پایان شیردهی صبر کنم؟
من بیشتر نگران خود بچهام هستم. مواد ژل لب ممکنه وارد شیر مادر بشه؟
اگه ژل هیالورونیک اسید باشه، باز هم تو دوران شیردهی محدودیت داره؟
کسی از پزشکش درباره تزریق ژل لب در دوران شیردهی سؤال کرده؟ پزشک چی گفته؟
اگه مثلاً بچه فقط شبها شیر بخوره و بقیه غذاش رو بخوره، باز هم باید تا پایان شیردهی صبر کرد؟
یکی از دوستانم میگه چون ژل داخل لب تزریق میشه و وارد خون نمیشه، مشکلی برای شیر مادر نداره. این حرف درسته؟
بعد از تزریق ژل اگه لب خیلی ورم کنه یا التهاب داشته باشه، این موضوع میتونه روی شیردهی تأثیر بذاره؟
اگه بعد از تزریق عفونت یا حساسیت ایجاد بشه، داروهایی که برای درمان میدن ممکنه برای بچه مشکل ایجاد کنه؟
کسی بوده که قبل از بارداری ژل لب زده باشه و بعداً در دوران شیردهی مشکلی براش پیش اومده باشه؟
من حتی به این فکر کردم که چند روز قبل و بعد از تزریق شیرم رو بدوشم و به بچه شیر ذخیره شده بدم. این کار اصلاً لازم هست؟
اگه کسی تجربه شخصی داره ممنون میشم بگه چند ماه از زایمانش گذشته بوده و بچهاش چند ماهه بوده.
واقعاً بین اینکه الان ژل بزنم یا چند ماه دیگه صبر کنم موندم. بیشتر از نتیجه زیبایی، نگرانیام بابت بچهمه.