• مقام معظم رهبری : وقتی افکار عمومی یک ملّت در اختیار بیگانه قرار گرفت، حرکت آن ملّت هم طبعاً طبق میل آن بیگانه پیش خواهد رفت.

سوالات درس دوم مطالعات اجتماعی هفتم

سوالات درس دوم مطالعات اجتماعی هفتم​

1- بین حق و مسئولیت چه رابطه ای وجود دارد؟
همراه با حق مسئولیت ها و تکالیفی وجود دارد و این دو به دو منزله دو کفه ترازو هستند که باید تعادل آنها حفظ شود.

2- مسئولیت چیست؟
مسئولیت یعنی وظایفی که هر یک از ما به عهده داریم و انتظار می رود آنها را انجام دهیم. وقتی فردی وظایف و تکالیف خود را خوب انجام دهد می گویند او فرد مسئولیت پذیری است.

3- ما در نزد خداوند چه مسئولیتی داریم؟
خداوند را عبادت کنیم-شکر گزار نعمت هایش باشیم و از دستورات او که برای سعادت و خوشبختی ما است پیروی کنیم.

4- شکرگزار بودن یعنی چه؟
شکرگزاری یعنی استفاده صحیح از نعمت ها قدر نعمت ها را دانستن و به هدر ندادن آنها است.

5- من نسبت به خودم چه مسئولیتی دارم ؟
1- یکی از مسئولیت های مهم من مراقبت از خودم است.2- خوردن غذای مناسب و پرهیز از غذاها یا مواد مضر رعایت 3- رعایت بهداشت و نظافت4- خواب کافی و ورزش5- من باید تلاش کنم تا استعدا های خودم را بشناسم و آنها را شکوفا کنم6-تلاش می کنم با زبانم دروغ نگویم یا غیبت نکنم.

6-من نسبت به اعضای خانواده خود چه مسئولیتی دارم؟
1- من در کارهای خانه با پدر و مادرم همکاری می کنم.وضایف شخصی خودم را بر دوش دیگران نمی گذارم.از پدر و مادرم اطاعت می کنم و به نصیحت هایشان گوش می دهم2- من به خواهران و برادرانم کمک و از آنها مراقبت می نمایم.

7- من نسبت به معلمان و همکلاسی هایم چه مسئولیتی دارم؟
1-مقررات و نظم کلاس و مدرسه را رعایت کنم.2- در مدرسه همه تلاش می کنند تا من بیاموزم و پیشرفت کنم و با معلمان و دیگر مسئولان مدرسه با ادب و احترام برخورد کنم.3-به توصیه های معلم گوش می کنم و سعی می کنم درس ها را به خوبی یاد بگیرم و تکالیفم را به موقع انجام دهم.با هم کلاسی هایم مهربان هستم و به آنها گوش می کنم.4- از اموال عمومی مدرسه که متعلق به همه است محافظت می کنم.

8- من نسبت به اعضای جامعه چه مسئولیتی دارم؟
1-من در محل زندگی ام طوری رفتار می کنم که همسایگان آزرده نشوند.2- برای حفظ امنیت با اهالی محل و مسئولان همکاری می کنم.3- من در برابر خون شهیدانی که برای انقلاب اسلامی و دفاع از میهن جان دادن مسئول هستم.4- من وظیفه دارم به همراه هم وطنانم برای پیشرفت و ابادانی کشورم تلاش کنم .5- وظیفه دارم از وحدت و استقلال میهن دفاع کنم.6-من علاوه بر کشورم در برابر مسلمانان جهان و همه انسان ها مسئول هستم.

9- من نسبت به محیط زندگی خود و آفرینش چه مسئولیتی دارم؟
1- آب و خاک و نور و هوا و گیاه و جانوران نشانه های عظمت خلقت خداوند و نعمت هایی برای ما هستند.2- باید برای آباد کردن محیط زندگی ام تلاش کنم.3- سعی می کنم بهداشت و پاکیزگی را در محیط زندگی ام حفظ کنم و به محیط زیست آسیب نرسانم و نظم طبیعت را بر هم نزنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

admin_99

Administrator
عضو کادر مدیریت
سوال: ما نسبت به خداوند که از اعمال و رفتار ما و از آنچه در قلب و فکر ما می گذرد آگاه است چه مسئولیت و وظایفی داریم؟
پاسخ:

– وظیفهٔ من این است که خداوند را عبادت کنم، شکرگزار نعمت هایش باشم
– از دستورات او که برای سعادت و خوشبختی من است پیروی کنم.
– از نعمت ها استفاده صحیح می کنم
– قدر نعمت ها را می دانم و آنها را هدر نمی دهم

لینک های مفید: شبیه ساز منظومه شمسی , حدیث , رنگ , ایموجی , دانلود آهنگ , امداد ام وی ام
میزبانی شده توسط سرورهای قدرتمند افیکس هاست

بالا