farzane عضو فعال 2020 , June 19 #1 سلام استفاده ی مستمر از دوچرخه ثابت برای لاغری پهلو تاثیر داره ؟ لطفا تجربیات خودتون رو بگید آخرین ویرایش توسط مدیر: 2021 , March 8
پاسخ درست asghar 2020 , June 19 این که دوچرخه ثابت در لاغری پهلو موثر هست هیچ جای شک و تردید نداره فقط دوچرخه ثابت روزی حداقل 30 دقیقه پرسرعت نه این که دو دقیقه آروم رکاب زدن
این که دوچرخه ثابت در لاغری پهلو موثر هست هیچ جای شک و تردید نداره فقط دوچرخه ثابت روزی حداقل 30 دقیقه پرسرعت نه این که دو دقیقه آروم رکاب زدن
asghar عضو انجمن 2020 , June 19 #2 این که دوچرخه ثابت در لاغری پهلو موثر هست هیچ جای شک و تردید نداره فقط دوچرخه ثابت روزی حداقل 30 دقیقه پرسرعت نه این که دو دقیقه آروم رکاب زدن رای مثبت 1 رای منفی پاسخ درست
این که دوچرخه ثابت در لاغری پهلو موثر هست هیچ جای شک و تردید نداره فقط دوچرخه ثابت روزی حداقل 30 دقیقه پرسرعت نه این که دو دقیقه آروم رکاب زدن
farzane عضو فعال 2020 , June 19 #3 30 دقیقه که خوبه من بیشتر هم شده میزنم پس ان شاالله جواب بده برام رای مثبت 1 رای منفی
saman عضو انجمن 2020 , June 19 #4 دوچرخه ثابت هم به صورت موضعی باعث کوچک شدن چربی پهلو و شکم میشه و هم میزان کالری که میسوزه خیلی بالا هست رای مثبت 1 رای منفی
دوچرخه ثابت هم به صورت موضعی باعث کوچک شدن چربی پهلو و شکم میشه و هم میزان کالری که میسوزه خیلی بالا هست
Behzad عضو انجمن 2020 , June 19 #5 دوچرخه ثابت نفس می خواد باید از روزی ۱۰ دقیقه شروع کرد خوب هم گرم کنید اول رای مثبت 1 رای منفی
farideh عضو فعال عضو کادر مدیریت 2020 , June 28 #6 من با یه دوچرخه ثابت ساده همه پهلو هام رو آب کردم اصلا عالیه رای مثبت 1 رای منفی
خفن عضو انجمن 2020 , October 29 #7 دوچرخه ثابت اصلا برای پهلو طراحی شده انگار معجزه میکنه رای مثبت 1 رای منفی