در جواب لطف دارید چی بگیم ؟ جواب های زیبا و مودبانه برای «لطف دارید» چی هستند ؟
بشارتی عضو انجمن 2024 , April 30 #1 در جواب لطف دارید چی بگیم ؟ جواب های زیبا و مودبانه برای «لطف دارید» چی هستند ؟
مهلا تازه وارد 2024 , April 30 #2 در جواب «لطف دارید» میتوانید از موارد زیر استفاده کنید: عبارت لحنمرحمت شما زیادرسمیسایه تون مستدام باشهرسمیبزرگوار هستیدرسمیارادتمندمرسمیممنون از شمارسمیخواهش می کنم، بزرگواریدرسمیخواهش می کنم، کاری نکردمرسمیانجام وظیفه بودرسمیسپاسگزارمرسمیمحبت دارید نسبت به بندهرسمیممنونم عزیزمصمیمینگاهتون لطیفهرسمیعزیزین شمارسمیعزیز دل منینصمیمیمتشکرم محبت داریدرسمیدر پناه خدا باشیدرسمیپاینده باشیدرسمیبرقرار باشیدرسمیقربون شمامخلصیم (صمیمی)صمیمیکوچیکتم (صمیمی)صمیمیمرسی عزیزمصمیمیموید باشیدرسمیاختیار داریدرسمیمحبت داریرسمیقربونت برمصمیمیممنون جانم سلامت باشیدصمیمیپایدار باشیدرسمیعزیزمی به مولاصمیمیارادتمندیم جناب
در جواب «لطف دارید» میتوانید از موارد زیر استفاده کنید: عبارت لحنمرحمت شما زیادرسمیسایه تون مستدام باشهرسمیبزرگوار هستیدرسمیارادتمندمرسمیممنون از شمارسمیخواهش می کنم، بزرگواریدرسمیخواهش می کنم، کاری نکردمرسمیانجام وظیفه بودرسمیسپاسگزارمرسمیمحبت دارید نسبت به بندهرسمیممنونم عزیزمصمیمینگاهتون لطیفهرسمیعزیزین شمارسمیعزیز دل منینصمیمیمتشکرم محبت داریدرسمیدر پناه خدا باشیدرسمیپاینده باشیدرسمیبرقرار باشیدرسمیقربون شمامخلصیم (صمیمی)صمیمیکوچیکتم (صمیمی)صمیمیمرسی عزیزمصمیمیموید باشیدرسمیاختیار داریدرسمیمحبت داریرسمیقربونت برمصمیمیممنون جانم سلامت باشیدصمیمیپایدار باشیدرسمیعزیزمی به مولاصمیمیارادتمندیم جناب