پاسخ درست معلم 2024 , May 5 جملات مثبت: “سعی می کنم به چیزهای خوب فکر کنم.” “می دونم که این دوران هم می گذره.” “از حمایتم ممنونم.” تشکر و قدردانی: تشکر میکنم. ممنون از دلگرمیت. لطف داری. ممنونم که به فکرمی. ممنونم که سعی میکنی حالم رو بهتر کنی. خیلی مهربونی که به فکرم هستی. وجودت توی این شرایط خیلی بهم کمک میکنه. تو همیشه بهترین دوست من بودی. توضیح مختصری درباره احساس خود: سعی میکنم. به این راحتی ها نیست. حالم خوب نیست. آخه … (دلیل غصه خود را به طور خلاصه بیان کنید). راستش … (احساس خود را به طور خلاصه بیان کنید). “می دونم غصه خوردن فایده ای نداره، ولی …” (و در ادامه توضیح دهید که چه احساسی دارید) تغییر موضوع: راستی، … (موضوع جدیدی را مطرح کنید)...
جملات مثبت: “سعی می کنم به چیزهای خوب فکر کنم.” “می دونم که این دوران هم می گذره.” “از حمایتم ممنونم.” تشکر و قدردانی: تشکر میکنم. ممنون از دلگرمیت. لطف داری. ممنونم که به فکرمی. ممنونم که سعی میکنی حالم رو بهتر کنی. خیلی مهربونی که به فکرم هستی. وجودت توی این شرایط خیلی بهم کمک میکنه. تو همیشه بهترین دوست من بودی. توضیح مختصری درباره احساس خود: سعی میکنم. به این راحتی ها نیست. حالم خوب نیست. آخه … (دلیل غصه خود را به طور خلاصه بیان کنید). راستش … (احساس خود را به طور خلاصه بیان کنید). “می دونم غصه خوردن فایده ای نداره، ولی …” (و در ادامه توضیح دهید که چه احساسی دارید) تغییر موضوع: راستی، … (موضوع جدیدی را مطرح کنید)...
معلم عضو انجمن 2024 , May 5 #2 جملات مثبت: “سعی می کنم به چیزهای خوب فکر کنم.” “می دونم که این دوران هم می گذره.” “از حمایتم ممنونم.” تشکر و قدردانی: تشکر میکنم. ممنون از دلگرمیت. لطف داری. ممنونم که به فکرمی. ممنونم که سعی میکنی حالم رو بهتر کنی. خیلی مهربونی که به فکرم هستی. وجودت توی این شرایط خیلی بهم کمک میکنه. تو همیشه بهترین دوست من بودی. توضیح مختصری درباره احساس خود: سعی میکنم. به این راحتی ها نیست. حالم خوب نیست. آخه … (دلیل غصه خود را به طور خلاصه بیان کنید). راستش … (احساس خود را به طور خلاصه بیان کنید). “می دونم غصه خوردن فایده ای نداره، ولی …” (و در ادامه توضیح دهید که چه احساسی دارید) تغییر موضوع: راستی، … (موضوع جدیدی را مطرح کنید). چه خبر از … (موضوع مورد علاقه مشترک را مطرح کنید). میخوای … (برنامهای برای آینده پیشنهاد دهید). رای مثبت 1 رای منفی پاسخ درست
جملات مثبت: “سعی می کنم به چیزهای خوب فکر کنم.” “می دونم که این دوران هم می گذره.” “از حمایتم ممنونم.” تشکر و قدردانی: تشکر میکنم. ممنون از دلگرمیت. لطف داری. ممنونم که به فکرمی. ممنونم که سعی میکنی حالم رو بهتر کنی. خیلی مهربونی که به فکرم هستی. وجودت توی این شرایط خیلی بهم کمک میکنه. تو همیشه بهترین دوست من بودی. توضیح مختصری درباره احساس خود: سعی میکنم. به این راحتی ها نیست. حالم خوب نیست. آخه … (دلیل غصه خود را به طور خلاصه بیان کنید). راستش … (احساس خود را به طور خلاصه بیان کنید). “می دونم غصه خوردن فایده ای نداره، ولی …” (و در ادامه توضیح دهید که چه احساسی دارید) تغییر موضوع: راستی، … (موضوع جدیدی را مطرح کنید). چه خبر از … (موضوع مورد علاقه مشترک را مطرح کنید). میخوای … (برنامهای برای آینده پیشنهاد دهید).