پاسخ درست دکتر_رضایی 2024 , January 17 عزیزمی! فدات بشم من تو عزیز دل ما هستی عزیزی شما نفس مایی سلطان فدا نشو، هنوز خیلی لازمت داریم مخلصتیم به مولا خاك پاتيم جونت سلامت رفیق از بس مهربونی! تو خود عشقی می میرم برات پیش مرگت می شوم حاضرم جانم را برای تو بدهم علاقه شدیدی به تو دارم خیلی مخلصیم جونت سلامت رفیق خدا نکنه، شما عزیزی!
عزیزمی! فدات بشم من تو عزیز دل ما هستی عزیزی شما نفس مایی سلطان فدا نشو، هنوز خیلی لازمت داریم مخلصتیم به مولا خاك پاتيم جونت سلامت رفیق از بس مهربونی! تو خود عشقی می میرم برات پیش مرگت می شوم حاضرم جانم را برای تو بدهم علاقه شدیدی به تو دارم خیلی مخلصیم جونت سلامت رفیق خدا نکنه، شما عزیزی!
دکتر_رضایی Moderator 2024 , January 17 #2 عزیزمی! فدات بشم من تو عزیز دل ما هستی عزیزی شما نفس مایی سلطان فدا نشو، هنوز خیلی لازمت داریم مخلصتیم به مولا خاك پاتيم جونت سلامت رفیق از بس مهربونی! تو خود عشقی می میرم برات پیش مرگت می شوم حاضرم جانم را برای تو بدهم علاقه شدیدی به تو دارم خیلی مخلصیم جونت سلامت رفیق خدا نکنه، شما عزیزی! رای مثبت 1 رای منفی پاسخ درست
عزیزمی! فدات بشم من تو عزیز دل ما هستی عزیزی شما نفس مایی سلطان فدا نشو، هنوز خیلی لازمت داریم مخلصتیم به مولا خاك پاتيم جونت سلامت رفیق از بس مهربونی! تو خود عشقی می میرم برات پیش مرگت می شوم حاضرم جانم را برای تو بدهم علاقه شدیدی به تو دارم خیلی مخلصیم جونت سلامت رفیق خدا نکنه، شما عزیزی!