saman عضو انجمن 2020 , June 17 #1 یه اسپری پاک کننده چربی در صدا و سیما تبلیغ میشه که برای آشپزخانه هست کسی استفاده کرده می خوام بدونم واقعا میتونه چربی رو خوب پاک کنه یا الکیه ؟
یه اسپری پاک کننده چربی در صدا و سیما تبلیغ میشه که برای آشپزخانه هست کسی استفاده کرده می خوام بدونم واقعا میتونه چربی رو خوب پاک کنه یا الکیه ؟
Behzad عضو انجمن 2020 , June 17 #2 برید پاک کننده موتور ماشین بخرید هم قوی تره هم بصرفه تر رای مثبت 1 رای منفی پاسخ درست
farzane عضو فعال 2020 , June 18 #3 من خریدم ولی برام سه فرستادن آخه این چه کایه من ی دونه بیشتر نمی خواستم رای مثبت 1 رای منفی
asghar عضو انجمن 2020 , June 18 #4 چیزایی که تلویزیون تبلیغ میکنه نخرید همه چیزای چینی به درد نخوره رای مثبت 1 رای منفی
Nazanin عضو انجمن 2020 , June 18 #5 شماره تماسش چند هست لطفاً هر کسی داره بگه من می خوام لغو کنم ولی راه تماس ندارم رای مثبت 1 رای منفی
Behzad عضو انجمن 2020 , June 18 #6 Nazanin گفت: شماره تماسش چند هست لطفاً هر کسی داره بگه من می خوام لغو کنم ولی راه تماس ندارم کلیک کنید تا باز شود... به همون شماره پیامک عدد یک رو ارسال کنید فکر میکنن می خوای سفارش جدید بدی بهت زنگ میزنن رای مثبت 1 رای منفی
Nazanin گفت: شماره تماسش چند هست لطفاً هر کسی داره بگه من می خوام لغو کنم ولی راه تماس ندارم کلیک کنید تا باز شود... به همون شماره پیامک عدد یک رو ارسال کنید فکر میکنن می خوای سفارش جدید بدی بهت زنگ میزنن
atefeh تازه وارد 2020 , June 20 #7 هر کی خرید ناراضی هست دو تا از دوستام خریدن داغون هست میگن رای مثبت 1 رای منفی