گرانولا چیست ؟

fatima

عضو فعال

گرانولا چیست و چه خواصی دارد؟

گرانولا از چه درست شده است؟

چه مقدار گرانولا مصرف کنیم؟

 
پاسخ درست

گرانولا شامل جوپرک ، مغزها و عسل هستند و سایر مواد خوش طعم دیگری مثل شکر قهوه ای ، برنج بوداده ، میوه های خشک مثل کشمش و خرما و انواع شکلات نیز درترکیبات گرانولا استفاده می شود.

مواد تشکیل دهنده پروتئین بالا موجود در گرانول ممکن است شامل آجیل هایی مانند بادام، گردو و بادام زمینی و دانه هایی مانند کنف، کدو تنبل و کنجد باشد.

طرز تهیه گرانولا
هیچ فرمول استاندارد و مشخصی در درست کردن گرانولا وجود ندارد، بنابراین میزان سالم بودن آن به موادی که در آن استفاده شده است، بستگی دارد. معمولا در گرانولا از جو دو سر، آجیل یا دانه‌ها و میوه‌های خشک استفاده می‌شود.
  • گرانولای فندق : این یک نوع گرانولای پر پروتئین با استفاده از فندق، بادام، و تخمه آفتابگردان است که یک صبحانه‌ی سالم و سیر کننده به حساب...

sararezai

عضو انجمن

گرانولا شامل جوپرک ، مغزها و عسل هستند و سایر مواد خوش طعم دیگری مثل شکر قهوه ای ، برنج بوداده ، میوه های خشک مثل کشمش و خرما و انواع شکلات نیز درترکیبات گرانولا استفاده می شود.

مواد تشکیل دهنده پروتئین بالا موجود در گرانول ممکن است شامل آجیل هایی مانند بادام، گردو و بادام زمینی و دانه هایی مانند کنف، کدو تنبل و کنجد باشد.

طرز تهیه گرانولا
هیچ فرمول استاندارد و مشخصی در درست کردن گرانولا وجود ندارد، بنابراین میزان سالم بودن آن به موادی که در آن استفاده شده است، بستگی دارد. معمولا در گرانولا از جو دو سر، آجیل یا دانه‌ها و میوه‌های خشک استفاده می‌شود.
  • گرانولای فندق : این یک نوع گرانولای پر پروتئین با استفاده از فندق، بادام، و تخمه آفتابگردان است که یک صبحانه‌ی سالم و سیر کننده به حساب می‌آید. می‌توانید آن را با ماست یونانی ساده مصرف کنید.
  • گرانولای بادام-نارگیلی : یک نوع گرانولای مملو از نارگیل، بادام، و شکلات تلخ است. در این دستور تهیه می‌توان با استفاده از کره بادام و روغن نارگیل طعم بیشتری به گرانولا بخشید.
  • گرانولای پرتقال-کرنبری : این دستور تهیه ی معطر گرانولا با استفاده از مزه‌ی پرتقال، گردو، کمی دارچین، و کرنبری طعم زیادی به خود می گیرد. این ترکیب طعم و مزه‌ها برای فصل پاییز فوق‌العاده است.
  • گرانولای روغن زیتون با زردآلوی خشک شده و پسته : وقتی مزه‌ی نسبتا تلخ زیتون به این گرانولای زردآلو و پسته طعم اضافه می‌شود طعم پیچیده‌ای به خود می‌گیرد که در عین حال باعث سالم‌تر و خوش ترکیب‌تر شدن آن می‌شود.
  • گرانولای وانیل بادام : این گرانولای وانیل بادام ترکیب طعمی کلاسیک است و همان مزه‌ای را می‌دهد که گرانولاهای موجود در سوپرمارکت‌ها دارند و خانواده‌ی شما با آن آشنا است و آن را دوست دارد. مصرف آن با ماست یا شیر فوق العاده می‌شود.
  • گرانولای سیاه گندم ترد : این گرانولا به خاطر سیاه گندم و تخمه آفتابگردان فوق العاده ترد است، که همین امر در عین عاری بودن از گلوتن مواد مغذی لازم را نیز به آن می‌افزاید.
  • گرانولای گردو – کدو تنبل : پوره‌ی کدو تنبل، ادویه، و شربت افرا به این گرانولای پاییزی طعمی شاد و خاص جشن و ضیافت می‌بخشد. پوره‌ی کدو تنبل جایگزین مقداری از چربی نیز می‌شود.
  • گرانولای گردو دارچین : گرانولایی با طعم دارچین و تخم کتان و گردوی سالم و مغذی. هنگام سرو کردن می‌توانید تکه‌هایی از سیب یا موز تازه به آن بیفزایید.
  • گرانولای زنجبیل شیرین، نارگیل، و کینوآ : کینوآی سالم و مغذی در عین ساختن یک گرانولای بدون گلوتن، باعث ترد شدن آن نیز می‌شود. زنجبیل شیرین طعم تند و شیرین خاص و متفاوتی به آن می‌بخشد.

اگر گرانولا را همراه با شیر یا ماست و افزودن موز و خانواده توت‌ها و یک مشت آجیل یا تخمه کدو مصرف کنید، ارزش غذایی آن بالاتر می‌رود.


گرانولا.jpg
 
پاسخ درست


🔴 لینک های مفید: شبیه ساز منظومه شمسی , استخاره با قرآن , فال حافظ آنلاین ,
میزبانی شده توسط سرورهای قدرتمند افیکس هاست

بالا