farideh عضو فعال عضو کادر مدیریت 2020 , July 21 #2 برای درمان اگزما من استفاده کردم ولی هرگز بدون تجویز دکتر استفاده نکنید چون خیلی عوارض داره اگه کارای دیگه جواب نده آخرش دکتر کورتن تجویز میکنه رای مثبت 2 رای منفی
برای درمان اگزما من استفاده کردم ولی هرگز بدون تجویز دکتر استفاده نکنید چون خیلی عوارض داره اگه کارای دیگه جواب نده آخرش دکتر کورتن تجویز میکنه
mehrnaz عضو انجمن 2020 , July 21 #3 farideh گفت: برای درمان اگزما من استفاده کردم ولی هرگز بدون تجویز دکتر استفاده نکنید چون خیلی عوارض داره اگه کارای دیگه جواب نده آخرش دکتر کورتن تجویز میکنه کلیک کنید تا باز شود... منم اگزما دارم ولی به صورت سکه ای چند بار دکتر رفتم ولی جواب نگرفتم از یه بنده خدایی شنیدم این جواب میده رای مثبت 1 رای منفی
farideh گفت: برای درمان اگزما من استفاده کردم ولی هرگز بدون تجویز دکتر استفاده نکنید چون خیلی عوارض داره اگه کارای دیگه جواب نده آخرش دکتر کورتن تجویز میکنه کلیک کنید تا باز شود... منم اگزما دارم ولی به صورت سکه ای چند بار دکتر رفتم ولی جواب نگرفتم از یه بنده خدایی شنیدم این جواب میده
Nazanin عضو انجمن 2020 , July 22 #4 پماد های کورتنی کلا ضد التهاب هستند یعنی ظاهر ملتهب. رو رفع میکنن بعد از قطع مصرف چون درمان نشده باز ملتهب میشه رای مثبت 1 رای منفی
پماد های کورتنی کلا ضد التهاب هستند یعنی ظاهر ملتهب. رو رفع میکنن بعد از قطع مصرف چون درمان نشده باز ملتهب میشه