kamal تازه وارد 2020 , June 25 #1 من قیمت های سون هاست رو دیدم بد نیست ولی ماهیانه نیست و 3 ماهه میگیره پول رو سرورش چطوریه ؟ قطعی زیاد داره ؟ افت سرعت داره ؟ پشتیبانی مودب هستند ؟ از نظر فنی پشتیبانی میکنند ؟
من قیمت های سون هاست رو دیدم بد نیست ولی ماهیانه نیست و 3 ماهه میگیره پول رو سرورش چطوریه ؟ قطعی زیاد داره ؟ افت سرعت داره ؟ پشتیبانی مودب هستند ؟ از نظر فنی پشتیبانی میکنند ؟
stabekiove عضو فعال 2020 , June 30 #2 سون هاست یکی از بهترین ها هست هم از نظر کیفیت هم از نظر پشتیبانی رای مثبت 1 رای منفی
manzelone تازه وارد 2022 , March 8 #3 سون هاست و ایران سرور بهترین ها هستند رای مثبت 2 رای منفی پاسخ درست
hashemzhani عضو انجمن 2022 , March 8 #4 سرور مجازی های خوبی دارن چون از نظر سخت افزار دائم دارن قطعات نسل جدید میذارن کیفیتشون همیشه خوبه از خیلی از شرکت ها جلو تر هستند رای مثبت 2 رای منفی
سرور مجازی های خوبی دارن چون از نظر سخت افزار دائم دارن قطعات نسل جدید میذارن کیفیتشون همیشه خوبه از خیلی از شرکت ها جلو تر هستند
مهندس_فرهادی تازه وارد 2022 , April 3 #5 من 4 سال پیش از سون هاست برای سایت وردپرسی خودم هاست گرفتم سون هاست قطعا جز 5 تا هاست مرغوب ایرانی هست رای مثبت 1 رای منفی
من 4 سال پیش از سون هاست برای سایت وردپرسی خودم هاست گرفتم سون هاست قطعا جز 5 تا هاست مرغوب ایرانی هست
بشارتی عضو انجمن 2022 , June 19 #6 من با سون هاست کار کردم چند سال پیش واقعا راضی بودن هم کارشناس های خوبی داره هم کیفیت سرور ها خوبه در کل بین شرکت های ایرانی از همه بهتره رای مثبت 1 رای منفی
من با سون هاست کار کردم چند سال پیش واقعا راضی بودن هم کارشناس های خوبی داره هم کیفیت سرور ها خوبه در کل بین شرکت های ایرانی از همه بهتره
pacholl تازه وارد 2023 , December 1 #7 سرعت سرور های ایران سون هاست به چه صورته؟ با توجه به اختلال اینترنت کشور آیا بعضی وقتا سایت داون نمیشه ؟ رای مثبت 0 رای منفی
سرعت سرور های ایران سون هاست به چه صورته؟ با توجه به اختلال اینترنت کشور آیا بعضی وقتا سایت داون نمیشه ؟