نوشتن دعای هفت جلاله روی کاغذ
دعای هفت جلاله، دریچهای به سوی رحمت و برکات الهی، از دیرباز مورد توجه و اقبال مسلمانان بوده است. این دعا که حامل هفت اسم جلال خداوند است، خواص و فواید فراوانی برای حاجتروایان و طالبان معنویت به ارمغان میآورد.متن دعای هفت جلاله با معنی
اَعُوذُ بِجَلالِ اللّهِ
به عظمت خدا پناه می برم
اَعُوذُ بِکَلِماتِ اللّهِ
پناه می برم به کلام خدا
اَعُوذُ بِرَسوُلِ اللّهِ
به رسول خدا پناه می برم
امَنْتُ بِاللّهِ و کتبه
من به خدا و کتابهای او ایمان دارم
اِنّى واثِقٌ بِاللّهِ وَ رُسُلِهِ
من بر خدا و رسولانش توکل دارم
اَشْهَدُ اَنْ لا اله اِلاّ اللّهُ مُخْلِصا
شهادت می دهم که معبودی جز خدای منجی نیست.
اَعُوذُ بِکَلِماتِ اللّهِ
پناه می برم به کلام خدا
اَعُوذُ بِرَسوُلِ اللّهِ
به رسول خدا پناه می برم
امَنْتُ بِاللّهِ و کتبه
من به خدا و کتابهای او ایمان دارم
اِنّى واثِقٌ بِاللّهِ وَ رُسُلِهِ
من بر خدا و رسولانش توکل دارم
اَشْهَدُ اَنْ لا اله اِلاّ اللّهُ مُخْلِصا
شهادت می دهم که معبودی جز خدای منجی نیست.
نوشتن دعای هفت جلاله بر روی سنگ حدید، روشی سنتی و متداول برای بهرهمندی از فیوضات این دعا است. سنگی که خاصیت دفع انرژیهای منفی و جذب انرژیهای مثبت را دارد، بستر مناسبی برای نگارش این عبارات مقدس فراهم میکند.
با این حال، در صورت عدم دسترسی به سنگ حدید، میتوان دعای هفت جلاله را بر روی کاغذ یا هر برگه دیگری نیز نوشت و به همراه خود داشت.
این دعا که شامل هفت اسم جلال خداوند، شامل جلال اعظم، جلال اکبر، جلال مشهور، جلال والعزم، جلال مجلل، جلال مبین و جلال متکامل است، نور ایمان و تقوا را در دل مؤمنان روشنایی میبخشد و تحولات مثبتی را در زندگی آنان رقم میزند.
فواید و برکات:
- افزایش ایمان و تقوا
- دفع بلایا و مشکلات
- گشایش کارها و امور
- جلب رزق و روزی
- رفع چشم زخم
- ایجاد آرامش و اطمینان خاطر
- استجابت دعا
- دعای هفت جلاله را با نیت خالص و با رعایت آداب معنوی بر روی سنگ حدید یا کاغذ بنویسید.
- میتوانید این دعا را همراه خود داشته باشید و یا در مکانی امن نگهداری کنید.
- خواندن این دعا به صورت روزانه نیز سفارش شده است.
نکات:
- برای تاثیرگذاری بیشتر، دعای هفت جلاله را با وضو و با قلبی پاک بنویسید.
- در هنگام نوشتن دعا، تمرکز خود را بر روی معانی والای آن معطوف کنید.
- از این دعا با ایمان و اعتقاد کامل به قدرت الهی استفاده کنید.
گشایش کارها با دعای هفت جلاله: دریچهای به سوی قدرت الهی
دعای هفت جلاله، دریچهای به سوی عظمت و قدرت خداوند متعال است که با قرائت آن، نوری از امید و یقین در دل مؤمن تابیده و مسیر را برای گشایش کارها هموار میسازد.این دعا که بر پایه هفت صفت برجسته الهی بنا شده، دریچهای به سوی خزانهی بیکران الطاف الهی میگشاید و با القا حس اتکا به قدرت لایزال الهی، مسیر را برای نیل به حاجات و آرزوها هموار میسازد.
هفت کلید گشایش:
دعای هفت جلاله، متشکل از هفت نام مبارک الهی است که هر کدام دریچهای به سوی قدرت و رحمت بیکران او میگشاید:
- الجلال و الاکرام: یادآور عظمت و شکوه بیحد الهی است که به مؤمن، عزت نفس و درک صحیحی از جایگاه خود در هستی عطا میکند.
- الجبار والمتکبر: تجلی قدرت مطلق الهی است که به مؤمن، یقین و صلابت در برابر مشکلات و موانع زندگی میبخشد.
- الحی و القیوم: یادآور حیات ابدی و پایندگی خداوند است که به مؤمن، آرامش و اطمینان خاطر در گذرگاههای پر فراز و نشیب زندگی عطا میکند.
- الرحمن و الرحیم: تجلی رحمت بیپایان الهی است که به مؤمن، امید به بخشش و مغفرت الهی میبخشد.
- الملک و الوحید: یادآور مالکیت مطلق خداوند بر هستی است که به مؤمن، تسلیم در برابر مشیت الهی و رهایی از قید تعلقات دنیوی را ارمغان میبخشد.
- الخالق و البارئ و المصور: تجلی قدرت آفرینش و خلاقیت بینظیر الهی است که به مؤمن، الهام و نوآوری در مسیر حل مشکلات و خلق ایدههای نوین میبخشد.
- الغفار و الواسع و الشکور: یادآور غفران و بخشش بیپایان الهی است که به مؤمن، انگیزه برای توبه و بازگشت به سوی خداوند و همچنین قدردانی از نعمات الهی را عطا میکند.
- گشایش در کارها و رفع موانع: با اتکا به قدرت لایزال الهی، مسیر برای فتح قلههای موفقیت و نیل به اهداف هموارتر میشود.
- افزایش اعتماد به نفس و امید به زندگی: با درک عظمت و رحمت الهی، ایمان و باور قلبی به قدرت خداوند در مؤمن تقویت میشود.
- دفع بلایا و مشکلات: توسل به خداوند متعال، پناهی امن در برابر سختیها و ناملایمات زندگی به شمار میرود.
- یافتن آرامش و اطمینان خاطر: با استغاثه به ذات الهی، سکون و طمأنینه به قلب مؤمن راه مییابد.
قرائت این دعا، نجوائی عاشقانه با خالق هستی است که با نفوذ در اعماق وجود، دریچهای به سوی گنجینههای معنوی و الهی میگشاید. با قرائت این دعا، نوری از امید و یقین در دل مؤمن تابیده و مسیر را برای نیل به سعادت و رستگاری هموارتر میسازد.
آخرین ویرایش: