Behzad عضو انجمن 2020 , October 14 #1 جملات زیبا در مورد حیوانات دوستان جملات زیبا در مورد حیوانات رو در اینجا به اشتراک بگذارید ممنون
farhad1385 عضو انجمن 2020 , October 19 #2 حیوانات دوستان من هستند. من دوستانم را نمی خورم. جرج برنارد شاو رای مثبت 4 رای منفی
NAZILA عضو انجمن 2020 , October 19 #3 به نظر من تمام حیوانات زیبا و معصوم هستند و آدم ها با ذهنیات خودشان چیزهایی را به آنها نسبت می دهند. مریم زندی رای مثبت 2 رای منفی
به نظر من تمام حیوانات زیبا و معصوم هستند و آدم ها با ذهنیات خودشان چیزهایی را به آنها نسبت می دهند. مریم زندی
farzane عضو فعال 2020 , October 19 #4 حیوانات هم مانند انسان رنج و شادی. سعادت و شوربختی را حس می کنند. چارلز داروین رای مثبت 3 رای منفی
زهرا عضو انجمن 2020 , October 19 #5 انسانها میتوانند تبسم کنند – تبسم کنند و تبسم کنند. در حالی که به بدترین شکل ممکن در حال خیانت به شما هستند حیوانها تبسم نمیکنند . ولی همدیگر را میدرند کدام منصفانه تر است ؟ روبر مرل رای مثبت 4 رای منفی
انسانها میتوانند تبسم کنند – تبسم کنند و تبسم کنند. در حالی که به بدترین شکل ممکن در حال خیانت به شما هستند حیوانها تبسم نمیکنند . ولی همدیگر را میدرند کدام منصفانه تر است ؟ روبر مرل
طارمی عضو انجمن 2020 , October 19 #6 آزمون حقیقی اخلاق بشریت. چگونگی روابط انسان با حیوانات است. به ویژه حیواناتی که در اختیار و تحت تسلط او هستند. اینجاست که بزرگترین ورشکستگی بشر تحقق یافته است میلان کوندرا رای مثبت 2 رای منفی
آزمون حقیقی اخلاق بشریت. چگونگی روابط انسان با حیوانات است. به ویژه حیواناتی که در اختیار و تحت تسلط او هستند. اینجاست که بزرگترین ورشکستگی بشر تحقق یافته است میلان کوندرا
shaho عضو انجمن 2020 , October 19 #7 آلبرت اینیشتین: اگر کسی آرزو دارد به پرهیزگاری برسد،اولین ریاضت اوباید خود داری از ازار حیوانات باشد. کلیک کنید تا باز شود... رای مثبت 2 رای منفی
آلبرت اینیشتین: اگر کسی آرزو دارد به پرهیزگاری برسد،اولین ریاضت اوباید خود داری از ازار حیوانات باشد. کلیک کنید تا باز شود...
samin عضو انجمن 2020 , October 19 #8 جرج برنارد: وقتی که انسان بخواهد ببری را بکشد اسمش را ورزش میگذارد، اما اگر ببر بخواهد او را بکشد اسمش درنده خویی است. رای مثبت 3 رای منفی
جرج برنارد: وقتی که انسان بخواهد ببری را بکشد اسمش را ورزش میگذارد، اما اگر ببر بخواهد او را بکشد اسمش درنده خویی است.
farid عضو انجمن 2020 , October 19 #9 امام صادق علیه السلام: نباید به حیوان دشنام داد! رای مثبت 3 رای منفی پاسخ درست