آیا نارسایی قلبی باعث ایجاد تورم در پاها میشود؟

نارسایی قلبی میتواند موجب تورم پاها شود. حتی میتواند موجب بروز تورم در سایر نقاط بدن مانند معده، نیز شود. تورم ممکن است موقت باشد و گاهی از بین برود، اما معمولاً به مدت طولانی باقی میماند.
تورمی که تنها یک مرتبه رخ دهد و عفونی نباشد، احتمالاً ناشی از علل دیگری، مانند جراحت، است. نارسایی قلبی موجب تجمع مایعات در بدن و در نتیجه باعث بروز بیماریهای گوناگونی چون اِدم میشود. اِدم، وضعیتی است که شاهد تورم ناشی از تجمع مایعات در آن هستیم و میتواند بر اندامهای مختلف بدن، مانند مچ پاها و پاها، تأثیر بگذارد.

بسیاری از بیماریها یا وضعیتهای بدنی، مانند حاملگی، میتوانند موجب بروز تورم در پاها شود، مراجعه به پزشک بسیار حائز اهمیت است و نباید خودتان به تنهایی تشخیص گذاری یا اقدام به درمان کنید.
در این متن، علائم و نشانه هایی را ذکر میکنیم که فرد مبتلا به نارسایی قلبی ممکن است به همراه تورم پاها تجربه کند. اطلاعاتی را نیز در مورد اقدامات درمانی، زمان لزوم مراجعه افراد به پزشکشان و علل احتمالی بروز تورم پا ارائه میدهیم.

نارسایی قلب.jpg

نارسایی قلبی و علت ایجاد تورم

نارسایی قلبی موجب می شود تا خونرسانی قلب به سراسر بدن دچار مشکل شود، که در نتیجه موجب تجمع مایعات در سایر نقاط بدن، خصوصاً در پاها، میشود. فرد ممکن است مشکلات زیر را تجربه کند:
  • پاها به طور ناگهانی بزرگتر یا باد کرده به نظر میرسند
  • کفش ها برخلاف حالت معمول، اندازه ی فرد نیستند
  • درد در پاها
  • دشوار شدن راه رفتن
  • تورم در سایر نقاط بدن، مانند شکم
  • افزایش وزن بدون علت مشخص
ورم مچ پاها و روی پا ممکن است در زمان بیدار شدن از خواب کم باشد، اما به مرور زمان در طول روز بدتر شود.

علائم نارسایی قلبی

برخی از دیگر علائم نارسایی قلبی که ممکن است فرد مشاهده کند:

  • سریع از نفس می افتند
  • ورزش کردن برایشان دشوار است
  • خستگی یا ضعف بدون علت مشخص (با وجود استراحت کامل فرد)
  • درد در ناحیه فوقانی و راست شکم در زیر دنده ها
  • تپش قلب
ورم پاها.jpg

درمان نارسایی قلبی

نارسایی قلبی، یکی از بیماری هاییست که حیات فرد را تهدید میکند و فرد نمیتواند آن را به تنهایی با درمان های خانگی یا تغییر سبک زندگی درمان کند. اغلب مبتلایان نیازمند مراجعه به متخصص قلب و برخی نیز میتوانند با مصرف داروهای قلبی تا آخر عمرشان، آن را درمان کنند.

درمان نارسایی قلبی با تغییر سبک زندگی

تغییرات رفتاری در مبتلایان به نارسایی قلبی می تواند تفاوت بارزی را در کیفیت زندگی فرد ایجاد کند. فرد میتواند از موارد زیر پیروی کند:

- کاهش مصرف نمک در وعده های غذایی: غذاهای حاوی مقدار زیاد سدیم، شامل غذاهای پیش پخت، سرخ شده و غذاهای فرآوری شده ای مانند غذاهای آماده و چیپس های سیب زمینی هستند. بدن به مقداری سدیم برای انجام فعالیت ها نیاز دارد، بنابراین حائز اهمیت است که آن را از رژیم غذاییمان حذف نکنیم. در عوض، مردم باید آن را به 2000 - 1500 میلی گرم در روز محدود کنند.
- افزایش یا حفظ سطح فعالیت های بدنی در حد امکان: پزشک میتواند مشاورات لازم را در زمینه ی نوع و میزان روتین ورزشی سالم به شما ارائه دهد. ورزش میتواند به بهبود عملکرد قلب کمک کند و شاید سایر عوامل خطر، مانند اضافه وزن و فشار خون بالا، را از بین ببرد.

درمان دارویی نارسایی قلبی

درمان کامل برای نارسایی قلبی وجود ندارد، اما با انجام درمان هایی میتوان عمر فرد را افزایش و علائمشان را کاهش داد. پزشک ممکن است درمان های زیر را پیشنهاد کند:

- دارو درمانی: ترکیبی از داروها، مانند بتابلاکرها، میتوانند کمک کننده باشند. داروهای مناسب برای فرد بر اساس سبک زندگی و شرح حال خانوادگی فرد و سایر عوامل است.

- جراحی: جراحی به برخی از مبتلایان به نارسایی قلبی میتواند کمک کند. جراحان ممکن است جراحی های متعددی را، مانند کاتتریزاسیون قلبی یا جراحی بایپس شریان کرونری، انجام دهند.

- استراحت: افراد میتوانند در هنگام ایستادن، استراحت های متعددی داشته باشند و پاهایشان را به سمت بالا بلند کنند که موجب کاهش تورم و یا دردهای مرتبط شود.

ادامه مطلب و منبع: سایت خبری ایلنا
 


🔴 لینک های مفید: شبیه ساز منظومه شمسی , خرید لایک ارزان
میزبانی شده توسط سرورهای قدرتمند افیکس هاست

بالا