sararezai عضو انجمن 2020 , June 16 #1 می خوام کرم ماهزاد رو سفارش بدم ولی نمیدونم که کیفیتش واقعا خوب هست یا نه ؟ کسی استفاده کرده که بتونه از تجربیاتش بگه ؟
می خوام کرم ماهزاد رو سفارش بدم ولی نمیدونم که کیفیتش واقعا خوب هست یا نه ؟ کسی استفاده کرده که بتونه از تجربیاتش بگه ؟
Nazanin عضو انجمن 2020 , June 16 #2 هر چیزی به این سبک تبلیغ میشه حتما بی کیفیت هست کلاس تبلیغات نشان دهنده کیفیت محصول هست رای مثبت 3 رای منفی
fatima عضو فعال 2020 , June 17 #3 من خریدم اصلا مفت نمی ارزه الکی پولتون رو حروم نکنید رای مثبت 3 رای منفی
farzane عضو فعال 2020 , June 19 #4 همون کرم مرطوب کننده عادی هست دختر عموم خریده بود دیدم خودش هم میگفت هیچ چیز خاصی نیست رای مثبت 3 رای منفی
atefeh تازه وارد 2020 , June 20 #5 من که رسما پولم رو حروم کردم یه کرم مرطوب کننده مفت رو با این قیمت انداختن بهم رای مثبت 3 رای منفی
shahla تازه وارد 2020 , June 20 #6 شماره تماسشون چند هست من می خوام پس بدم واقعا اثری نداشته هر کسی شماره تماس داره ممنون میشم شماره رو بذاره رای مثبت 3 رای منفی
شماره تماسشون چند هست من می خوام پس بدم واقعا اثری نداشته هر کسی شماره تماس داره ممنون میشم شماره رو بذاره
atefeh تازه وارد 2020 , June 20 #7 shahla گفت: شماره تماسشون چند هست من می خوام پس بدم واقعا اثری نداشته هر کسی شماره تماس داره ممنون میشم شماره رو بذاره کلیک کنید تا باز شود... عدد ۱ را به شماره ۳۰۰۰۱۵۵۴ ارسال کنید . خودشون بهت زنگ میزنم رای مثبت 3 رای منفی
shahla گفت: شماره تماسشون چند هست من می خوام پس بدم واقعا اثری نداشته هر کسی شماره تماس داره ممنون میشم شماره رو بذاره کلیک کنید تا باز شود... عدد ۱ را به شماره ۳۰۰۰۱۵۵۴ ارسال کنید . خودشون بهت زنگ میزنم
شاهد تازه وارد 2020 , July 1 #8 ببینید خریداری که ابروی کرم ماهزاد رو برد چطور تونست به حقش برسه رای مثبت 3 رای منفی پاسخ درست
farhad1385 عضو انجمن 2020 , October 18 #9 ارسال که میکنن پلمپ نیس نصف کرم میریزه بیرون واقعا متاسفم که شرکت برای اعتبار خودش ارزش قائل نیست رای مثبت 3 رای منفی
S Sharifimoghaddam تازه وارد 2021 , December 6 #10 همه کرم های فقط آبرسان هستند همه دروغ میگن رای مثبت 0 رای منفی