سلام این صندوق خیلی خوب رشد کرده به نظرتون بفروشم یا باز میره بالا؟
Behzad عضو انجمن 2020 , June 28 #1 سلام این صندوق خیلی خوب رشد کرده به نظرتون بفروشم یا باز میره بالا؟
فرنود عضو انجمن 2020 , June 30 #2 اصلا فکر فروش نباشید قراره هر سهم بشه 50 هزار تومن یعنی هر نفر 10 میلیون گیرش میاد شک نکنید
Behzad عضو انجمن 2020 , June 30 #3 فرنود گفت: اصلا فکر فروش نباشید قراره هر سهم بشه 50 هزار تومن یعنی هر نفر 10 میلیون گیرش میاد شک نکنید کلیک کنید تا باز شود... اره درست میگید منم به همین نتیجه رسیدم باید حداقل چند ماه نگه داشت
فرنود گفت: اصلا فکر فروش نباشید قراره هر سهم بشه 50 هزار تومن یعنی هر نفر 10 میلیون گیرش میاد شک نکنید کلیک کنید تا باز شود... اره درست میگید منم به همین نتیجه رسیدم باید حداقل چند ماه نگه داشت
Behzad عضو انجمن 2020 , July 6 #5 saman گفت: اصلا نفروشید الان بانک ملت داره میله بالا امروز شدید میره بالا کلیک کنید تا باز شود... ی عده خونخوار دارن سهام مردم رو مفت میخرن
saman گفت: اصلا نفروشید الان بانک ملت داره میله بالا امروز شدید میره بالا کلیک کنید تا باز شود... ی عده خونخوار دارن سهام مردم رو مفت میخرن
asghar عضو انجمن 2020 , July 6 #6 نفروشید فقط الان یه غول حقوقی اومده همه رو داره جمع میکنه یه عده هم ترسیدن فوری دارن رد میکنن واقعا ملت تا کی می خواد اشتباه کنه
نفروشید فقط الان یه غول حقوقی اومده همه رو داره جمع میکنه یه عده هم ترسیدن فوری دارن رد میکنن واقعا ملت تا کی می خواد اشتباه کنه
farideh عضو فعال عضو کادر مدیریت 2020 , September 28 #7 دق کردیم از دست این بورس من که اگه ضرر هایی که کردم جبران بشه فوری پولم رو از بورس خارج میکنم این صندوق های سرمایه گذاری هم تا مردم هجوم آوردن خراب شدن همه افتادن در ضرر
دق کردیم از دست این بورس من که اگه ضرر هایی که کردم جبران بشه فوری پولم رو از بورس خارج میکنم این صندوق های سرمایه گذاری هم تا مردم هجوم آوردن خراب شدن همه افتادن در ضرر
Behzad عضو انجمن 2020 , September 28 #8 farideh گفت: دق کردیم از دست این بورس من که اگه ضرر هایی که کردم جبران بشه فوری پولم رو از بورس خارج میکنم این صندوق های سرمایه گذاری هم تا مردم هجوم آوردن خراب شدن همه افتادن در ضرر کلیک کنید تا باز شود... این الان بخاطر اینه مردم رفتن سمت دلار و سکه شما مطمئن باش که دلار ثابت بشه باز بورس میره بالا
farideh گفت: دق کردیم از دست این بورس من که اگه ضرر هایی که کردم جبران بشه فوری پولم رو از بورس خارج میکنم این صندوق های سرمایه گذاری هم تا مردم هجوم آوردن خراب شدن همه افتادن در ضرر کلیک کنید تا باز شود... این الان بخاطر اینه مردم رفتن سمت دلار و سکه شما مطمئن باش که دلار ثابت بشه باز بورس میره بالا