شاخص گلیسمی سنگک

سلام دوستان
همانطور که می دونید شاخص گلیسمی برای محاسبه افزایش سطوح قند خون در غذاهای خاص استفاده میشود. هر نوع ماده غذایی به سه دسته شاخص گلیسمی پایین، متوسط و بالا تقسیم‌بندی می‌شود و بین ۰ تا ۱۰۰ مقیاس‌بندی می‌شود. اگر شاخص گلیسمی غذایی کمتر باشد، به همان قدر کمتر بر سطوح قند خون افراد تاثیر می‌گذارد.
اما شاخص گلیسمی سنگک چقدر است؟
باید بگویم که شاخص گلیسمی سنگک ۴۷±۲ است. این نان شاخص گلیسمی پایینی دارد و انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد. بنابراین، چه افراد مبتلا به دیابت و چه افراد بدون دیابت می‌توانند این نان را مصرف کنند. نان سنگک چون مقدار فیبر بیشتری دارد، هضم غذا را آهسته تر می‌کند و به کنترل وزن هم کمک می‌کند و باعث می شود وزن نگیرید.

منبع
 


🔴 لینک های مفید: شبیه ساز منظومه شمسی ,
میزبانی شده توسط سرورهای قدرتمند افیکس هاست

بالا