قراره کلی جوک باحال و تازه براتون اینجا بزارم
T Tear عضو فعال 2020 , June 26 #2 دختره رفته قصابی گفته :آقا جگر دارید ؟ قصاب گفته جگر سفید یا سیاه؟ . . . دختره گفته رنگای دیگه کی میارید ؟ میگن قصاب پشم گوسفند و انداخته رو خودش فقط میگه بع بع...
دختره رفته قصابی گفته :آقا جگر دارید ؟ قصاب گفته جگر سفید یا سیاه؟ . . . دختره گفته رنگای دیگه کی میارید ؟ میگن قصاب پشم گوسفند و انداخته رو خودش فقط میگه بع بع...
T Tear عضو فعال 2020 , June 26 #3 دیشب برق رفت، بابام گفت پاشو یه شمع روشن کن گفتم نمیخواد وجودت خودش نوره، . . . یهو دیدم یه دمپایی پرت کرد طرفم و گفت؛ لایک، خوشم اومد
دیشب برق رفت، بابام گفت پاشو یه شمع روشن کن گفتم نمیخواد وجودت خودش نوره، . . . یهو دیدم یه دمپایی پرت کرد طرفم و گفت؛ لایک، خوشم اومد
T Tear عضو فعال 2020 , June 26 #4 یارو ﺍﺯ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻏﺶ ﻏﺶ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ﻣﯿﮕﻦ:ﭼﯽ ﺷﺪﻩ؟ ﻣﯿﮕﻪ:رفتم مغازه اسگلشون کردم میگن:چی کار کردی…؟ میگه:ﭘﻮﻝ ﺩﺍﺩﻡ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﺨﺮﯾﺪﻡ
یارو ﺍﺯ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻏﺶ ﻏﺶ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ﻣﯿﮕﻦ:ﭼﯽ ﺷﺪﻩ؟ ﻣﯿﮕﻪ:رفتم مغازه اسگلشون کردم میگن:چی کار کردی…؟ میگه:ﭘﻮﻝ ﺩﺍﺩﻡ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﺨﺮﯾﺪﻡ
T Tear عضو فعال 2020 , June 26 #5 امروز یه پشه یه ربع بی حرکت نشسته بود رو میز ناهار خوری منم سریع زدم لهش کردم!! بعد از چن دقیقه یه پشه دیگه اومد بالا سرم گفت: بی وجدان اون معلول بوود لامصب داغون شدم با حرفش
امروز یه پشه یه ربع بی حرکت نشسته بود رو میز ناهار خوری منم سریع زدم لهش کردم!! بعد از چن دقیقه یه پشه دیگه اومد بالا سرم گفت: بی وجدان اون معلول بوود لامصب داغون شدم با حرفش
T Tear عضو فعال 2020 , June 26 #6 پسرها بعد 10 دقیقه به تفاهم میرسند که روز جمعه برای تفریح کجا برن . . . دخترها بعد 4 ساعت بحث ،تفریحشون لغو میشه چون الهه به نسترن گفت :خرس
پسرها بعد 10 دقیقه به تفاهم میرسند که روز جمعه برای تفریح کجا برن . . . دخترها بعد 4 ساعت بحث ،تفریحشون لغو میشه چون الهه به نسترن گفت :خرس
T Tear عضو فعال 2020 , June 26 #7 یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت
یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت
T Tear عضو فعال 2020 , June 27 #8 سه تا برادر می خواستن مرغداری بزنن یکی شون لجباز بوده بهش می گن:تو شریک نیستی! میگه:به ارواح عمه اگه شریکم نکنین پرورش روباه میزنم بغلش
سه تا برادر می خواستن مرغداری بزنن یکی شون لجباز بوده بهش می گن:تو شریک نیستی! میگه:به ارواح عمه اگه شریکم نکنین پرورش روباه میزنم بغلش
T Tear عضو فعال 2020 , June 27 #9 خواستم بحث زن گرفتنو باز کنم : به مامانم میگم بزرگیترین آرزوت برای من چیه؟ میگه اون گوشیت بسوزه ! قبلانا میگفتن عروسیت
خواستم بحث زن گرفتنو باز کنم : به مامانم میگم بزرگیترین آرزوت برای من چیه؟ میگه اون گوشیت بسوزه ! قبلانا میگفتن عروسیت
T Tear عضو فعال 2020 , June 27 #10 تازگیا یه قرص خواب اختراع شده به نام «فیزیک پیش دانشگاهی» لامصب تا درشو وا میکنی انگار دیشب تا صبح نخوابیدی
تازگیا یه قرص خواب اختراع شده به نام «فیزیک پیش دانشگاهی» لامصب تا درشو وا میکنی انگار دیشب تا صبح نخوابیدی
T Tear عضو فعال 2020 , June 27 #11 لات ترین حیوونه دنیا پنگوئنه! یه جوری راه میره انگار یه جنگل حیوونو لت و پار کرده
T Tear عضو فعال 2020 , June 27 #12 صبح تو تاکسی یکی لباس چارخونه قرمز پوشیده بود پیاده که شد در رو محکم بست ! راننده سرشو آورد بیرون گفت: مرتیکه رومیزی
صبح تو تاکسی یکی لباس چارخونه قرمز پوشیده بود پیاده که شد در رو محکم بست ! راننده سرشو آورد بیرون گفت: مرتیکه رومیزی
asghar عضو انجمن 2020 , June 27 #13 حس بد یعنی: فیلم رقصیدن ۱۰سال پیشتو جلوی جمع ببینی یعنیا ادم نابود میشه!!! مخصوصا اونجاش که میلرزونی میری پایین میای بالا
حس بد یعنی: فیلم رقصیدن ۱۰سال پیشتو جلوی جمع ببینی یعنیا ادم نابود میشه!!! مخصوصا اونجاش که میلرزونی میری پایین میای بالا
asghar عضو انجمن 2020 , June 27 #14 مردمِ ایرانو اول به مهمون نوازی میشناسن .. ?? بعد به فحش هاشون تو دنیای مجازی ??
asghar عضو انجمن 2020 , June 27 #15 یه زن همیشه می بخشه و فراموش میکنه! ولی ... . . . هیچ وقت نمیزاره تو فراموش کنی که بخشیده و فراموش کرده ..! درود بر بانوان غیورِ پدر در آرِ سرزمینم
یه زن همیشه می بخشه و فراموش میکنه! ولی ... . . . هیچ وقت نمیزاره تو فراموش کنی که بخشیده و فراموش کرده ..! درود بر بانوان غیورِ پدر در آرِ سرزمینم
asghar عضو انجمن 2020 , June 27 #16 ی دختره ﺩﺍﺷﺖ ﺩﻭﻍ ﻭ ﻗﻬﻮﻩ ﺭﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺑﺎﺯﯾﺎ ﭼﯿﻪ؟ ﮔﻔﺖ ﺩﻭﻍ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﯿﺎﺭﻩ ﻗﻬﻮﻩ ﺑﯿﺪﺍﺭﯼ ﻣﯿﺎﺭﻩ . . . ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻣﺨﻠﻮﻃﺶ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺁﺩﻣﻮ ﻭﺍﺭﺩ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺧﻮﺍﺏ ﻭ ﺑﯿﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﻪ؟
ی دختره ﺩﺍﺷﺖ ﺩﻭﻍ ﻭ ﻗﻬﻮﻩ ﺭﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺑﺎﺯﯾﺎ ﭼﯿﻪ؟ ﮔﻔﺖ ﺩﻭﻍ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﯿﺎﺭﻩ ﻗﻬﻮﻩ ﺑﯿﺪﺍﺭﯼ ﻣﯿﺎﺭﻩ . . . ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻣﺨﻠﻮﻃﺶ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺁﺩﻣﻮ ﻭﺍﺭﺩ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺧﻮﺍﺏ ﻭ ﺑﯿﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﻪ؟
asghar عضو انجمن 2020 , June 27 #17 یه نفر تو محله مون مُرده، واسش حجله زدن و نوشتن جوان ناکام فِلانی .! بعد یکی با خودکار زیر عکسش نوشته : این ناکام نبود … من ازش باردارم!
یه نفر تو محله مون مُرده، واسش حجله زدن و نوشتن جوان ناکام فِلانی .! بعد یکی با خودکار زیر عکسش نوشته : این ناکام نبود … من ازش باردارم!
T Tear عضو فعال 2020 , July 30 #18 کاشکی مثل این فیلما یه دختر پولدار عاشقم بشه . . . . بعد باباش بیاد بگه 200 میلیون بهت میدم از زندگی دخترم برو بیرون منم با قلبی شکسته قبول کنم
کاشکی مثل این فیلما یه دختر پولدار عاشقم بشه . . . . بعد باباش بیاد بگه 200 میلیون بهت میدم از زندگی دخترم برو بیرون منم با قلبی شکسته قبول کنم