سلام دوستان در این تاپیک جملات عاشقانه ناب را قرار بدیم تا همه استفاده کنن
admin_99 Administrator عضو کادر مدیریت 2020 , September 16 #1 سلام دوستان در این تاپیک جملات عاشقانه ناب را قرار بدیم تا همه استفاده کنن
driver عضو فعال 2020 , September 16 #2 می خواستم بگویم چـه اندازه دوستت دارم اما برای بیانش واژههاي مناسبی پیدا نمی کنم کلیک کنید تا باز شود...
می خواستم بگویم چـه اندازه دوستت دارم اما برای بیانش واژههاي مناسبی پیدا نمی کنم کلیک کنید تا باز شود...
driver عضو فعال 2020 , September 16 #3 تمام زندگیم را فدای “میمی”میکنم که آخر نامم میگذاری…! کلیک کنید تا باز شود...
driver عضو فعال 2020 , September 16 #4 فکر میکنم اقبال مـن بلند اسـت چون تـو میتوانستی هر مرد دیگری را در دنیا انتخاب کنی و تصمیم گرفتی مـن را انتخاب کنی کلیک کنید تا باز شود...
فکر میکنم اقبال مـن بلند اسـت چون تـو میتوانستی هر مرد دیگری را در دنیا انتخاب کنی و تصمیم گرفتی مـن را انتخاب کنی کلیک کنید تا باز شود...
driver عضو فعال 2020 , September 16 #5 وجودش میان آرزوهایم همیشگی ست خدایا همان همیشگی لطفا کلیک کنید تا باز شود...
driver عضو فعال 2020 , September 16 #6 سالهاي زیادی طول کشید تا نیمهي گمشدهام را پیدا کنم و کامل شود حالا کـه تـو را دارم، هرگز نخواهم گذاشت کـه تـو از پیش مـن بروی کلیک کنید تا باز شود...
سالهاي زیادی طول کشید تا نیمهي گمشدهام را پیدا کنم و کامل شود حالا کـه تـو را دارم، هرگز نخواهم گذاشت کـه تـو از پیش مـن بروی کلیک کنید تا باز شود...
خواهران_بسیج عضو انجمن 2020 , September 16 #7 عشق همان عطری ست که از تو بر شانه ام می ماند عطر نیستی که پریدن بدانی تو را از من بشویند آب میروم.. کلیک کنید تا باز شود...
عشق همان عطری ست که از تو بر شانه ام می ماند عطر نیستی که پریدن بدانی تو را از من بشویند آب میروم.. کلیک کنید تا باز شود...
خواهران_بسیج عضو انجمن 2020 , September 16 #8 میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا شک کند شروع عشق واقعی از ما بوده یا آدم و حوا کلیک کنید تا باز شود...
میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا شک کند شروع عشق واقعی از ما بوده یا آدم و حوا کلیک کنید تا باز شود...
خواهران_بسیج عضو انجمن 2020 , September 16 #9 دوست داشتن تو چنان حسی به من میدهد که غذا به گرسنه شعر به شاعر و آب به کویر کلیک کنید تا باز شود...
خواهران_بسیج عضو انجمن 2020 , September 16 #10 هر صبح … بوی تو می دهد پیرهنم ! بس که تمامِ شب ، تنگ در آغوش گرفته ام ؛ خیالت را …! کلیک کنید تا باز شود...
هر صبح … بوی تو می دهد پیرهنم ! بس که تمامِ شب ، تنگ در آغوش گرفته ام ؛ خیالت را …! کلیک کنید تا باز شود...
خواهران_بسیج عضو انجمن 2020 , September 16 #11 فرقی نمی کند جمعه باشد یا نباشد برای من هر روز همه چیز تعطیل است ❤غیر از دوست داشتنِ تو
خواهران_بسیج عضو انجمن 2020 , September 16 #12 زندگی شاید آن لحظهِ مسدودیست که نگاهِ من ، در نِی نِیِ چشمانِ تو خود را ویران میسازد ...
خواهران_بسیج عضو انجمن 2020 , September 16 #13 ما "هر" چه "دویدیم" به "مقصد" نرسیدیم از "عشق" به "جز" مزه ی"دوری " نچشیدیم
فرنود عضو انجمن 2021 , May 31 #14 جملات ناب عاشقانه هر روز بیش از پیش به این راز پی می برم که تو دنیای من هستی کلیک کنید تا باز شود...
جملات ناب عاشقانه هر روز بیش از پیش به این راز پی می برم که تو دنیای من هستی کلیک کنید تا باز شود...