3 شیرینی خوشمزه که به راحتی می تونید توی خونه درستش کنید

سلاااااام دوستان امروز می خوام چند تا شیرینی خوشمزه که خیلی راحت هم می تونید توی خونه استفاده کنید رو بهم برسی کنیم خیلی خوشحال می شم اگه درست کردید یا نظری داشتید توی طرز تهیه ها برام بنویسید. بریم برای ترکوندن انجمن آشپزی نورگرام.🥳🥳

شیرینی پفکی گردویی
نمی دونم چرا نمی تونم عکس آپلود کنم هر کاری می کنم نمی شه:cry:


یکی از جذابیت های شیرینی پفکی، تو خالی بودنشه! این شیرینی، ازشیرینی‌های بسیار خوشمزه‌ی تبریزیه؛ شیرینی پفکی یکی از مناسب ترین انتخاب‌ها برای عید نوروزه! این شیرینی مواد اولیه بسیار ساده‌ای داره که تقریبا توی همه خونه‌ها پیدا میشه؛ درست کردنشم خیلی راحت و سریعه!
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
ابتدا داخل کاسه مناسبی زرده تخم مرغ، وانیل و پود قند را 5 تا 7 دقیقه با همزن می زنیم تا بافت کرمی و کشداری پیدا کند.
مرحله دوم حالا پودر هل و آبلیمو را به مواد افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.
مرحله سوم حالا آرد سفید و گردو را به باقی مواد افزوده و با یک لیسک مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از خمیر آماده شده به کمک 2 قاشق چایخوری داخل سینی چیده با فاصله 2 سانتی متری و با خلال پسته تزئین می کنیم.
مرحله آخر پخت شیرینی گردویی پفکی حالا سینی شیرینی را داخل فر گرم شده با دمای 130 درجه سانتی گراد می گذاریم و بعد از گذشت 15 تا 20 دقیقه از فر خارج کرده اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود سپس در ظرف درب دار چیده و در جای خنک نگهداری و نوش جان کنید.


خوب خوب خوب می رسیم به یکی از خوشمزه ترین شیرینی های دنیا اصلااااا نگم براتون مطمنم که همه تون دوسش دارید بله بله شیرینی ناپلئونی خوشمزهههههه البته فقط خوردنش سخته اگه اینم درست می شد واقعا مشکلی نداشت.طرز تهیه شیرینی خوشمزه و خفن ناپلئونی" شیرینی ناپلئونی واقعا میتونه جزء آسونترین شیرینیها باشه به نظر من شاه شیرینها ناپلئونیه"

مواد لازم
خمیر هزارلا ۱ بسته
خامه قنادی یک ونیم پیمانه
پودر پسته و پودر قند برای تزیین بمیزان لازم
طرز تهیه
در ابتدا خمیر هزارلا رو از فریزر داخل یخچال بزاریدتایخش بازشودبعد خمیر روبه آرامی وردنه میکشیم(نبایدوردنه روفشار بدهیدکه لایه ها بهم بچسبند)وبه سایزدلخواه باچاقوبرش میزنیم.کف سینی کاغذروغنی بندازید خمیرهای برش خورده رو داخل سینی بچینید اضافات خمیر رو هم کنار گذاشته که بعدابرای تزیین شیرینیهالازمش داریم سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه به مدت ده دقیقه قرارمیدهیم كه خمیر كاملا پف کند بعد دما رو به ۱۷۰ درجه کاهش داده و بیست دقیقه دیگه زمان می دهیم تا لایه ها كاملا بپزند وقتی که شیرینی ها را از فر بیرون آوردیم صبر میکنیم تاکاملاخنک شودسپس لایه روی خمیر که پف کرده و ضایعات خمیر رو پودر کرده وبا پودر قند مخلوط میکنیم و برای تزئین کنار میزاریم.با توجه به میزان پف خمیر اون روبه چندلایه برش میدهیم(خمیرمن فقط دولایه پفکرد)خامهقنادی رواز فریزرداخل یخچال میزاریم تا یخش کاملا باز شود بعد چند دقیقه با دور کند و بعد با دور تند هم می زنیم تا فرم بگیرد یک لایه از خمیر بر میداریم وروش خامه میکشیم یکلایه دیگه خمیر روش میزاریم و روی اون رو هم خامه میکشیم این کار رو تا ۳ لایه ادامه می دهیم بعد اطراف شیرینی رو هم خامه میکشیم و داخل خرده های خمیر و پودر قند که از قبل آماده کرده بودیم میغلتونیم ودر نهایت با پودر پسته تزئین میکنیم سپس شیرینی ناپلئونی ها را برای ۲ الی۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش شود.

بیسکویت شکلاتی کاکائویی

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی ساده و خوشمزه خانگی
مرحله اول: ابتدا شکر و کره را داخل کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
2 مرحله دوم: افزودن تخم مرغ حالا تخم مرغ را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم. طرز تهیه بیسکویت شکلاتی ساده
3 مرحله سوم: افزودن مواد خشک آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و روی باقی مواد الک می کنیم کاملا مواد را ورز می دهیم تا به خمیری یکدست تبدیل شود.
4 مرحله چهارم: شکل دادن به خمبر حالا خمیر را مابین دو نایلون با وردنه باز می کنیم روی خمیر را هم با نایلون می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم.
5 مرحله پنجم: کاتر زدن خمیر خمیر را با یک چاقو و یا کاتر دلخواه شکل داده و داخل سینی پخت قرار می چینیم.
6 مرحله ششم: پخت بیسکویت شکلاتی بیسکویت ها را داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می پزیم. 7 مرحله آخر: سرو بیسکویت شکلاتی زمان می دهیم تا بیسکوییت ها کاملا خنک شوند. سپس داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید. طرز تهیه بیسکویت شکلاتی کاکائوی خانگی نکات مهم و فوت و فن تهیه بیسکویت خانگی شکلاتی می توانید برای تزیین این بیسکوییت از گاناش شکلاتی هم استفاده کنید. این بیسکوییت به دلیل داشتن تخم مرغ ماندگاری بسیار زیادی ندارد. لایه بیسکویتی زیاد ضخیم نباشد چون بعد از پخت خوب مغز پخت نمی شود.
 


🔴 لینک های مفید: شبیه ساز منظومه شمسی , استخاره با قرآن , فال حافظ آنلاین ,
میزبانی شده توسط سرورهای قدرتمند افیکس هاست

بالا