خطرات مصرف همزمان تریاک و مشروب

stabekiove

عضو فعال
آیا مصرف همزمان تریاک و مشروب الکلی برای سلامت فرد خطرناک است ؟ تاثیر مصرف همزمان تریاک و مشروب بر روی قلب چیست ؟
 

ستاره_قطبی

عضو فعال

مصرف همزمان تریاک و مشروب​

عوارض جانبی مصرف همزمان تریاک و مشروب

مصرف تریاک و مشروبات الکلی هر یک به تنهایی اثرات سویی بر جسم و روان انسان به جا می‌گذارند. از عوارض جانبی آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
_افزایش احتمال ابتلا به سرطان
_بیماری‎‌های قلبی و عروقی
_کم خونی
_سیروز کبدی
_افزایش فشار خون
به طور کلی با توجه به آثار همسویی که تریاک و الکل به تنهایی بر بدن می‌گذارند، با مصرف همزمان آن‌ها، آثار تشدید شده و موجب مسمومیت ها و حتی مرگ (در اثر ایست قلبی) می‌گردد. طبق گزارشات مختلف پزشکی قانونی بارها مرگ‌ جوانانی به دلیل مصرف تریاک یا مشتقات آن با الکل تایید شده است. یکی از معروف ترین این گزارشات، مرگ مهراد اولادی در اثر مصرف الکل و ترامادول(از مشتقات تریاک) است.

سوالات متداول​

_آیا مصرف همزمان تریاک و مشروبات الکلی عوارض جانبی دارد؟​

بله مصرف همزمان آن ها خطرناک بوده و سلامت فرد را به خطر می‌اندازد.

_آیا امکان ترک مصرف همزمان تریاک و مشروبات الکلی وجود دارد؟​

امروزه با توجه به پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه اعتیاد، روش‌های مختلفی برای ترک مواد مخدری مانند تریاک و مشروبات الکلی وجود دارد. از آنجایی که هر یک از این دو ماده یعنی تریاک و مشروبات الکلی آثار مخرب جداگانه‌ای دارند و ترک یک باره مواد می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیر دیگری را به وجود آورد، به شما پیشنهاد می‌کنیم که حتماً تحت نظارت یک متخصص همچون روانشناس باسابقه در زمینه اعتیاد، ترک را شروع کنید.

به چه نوشیدنی هایی مشروب گفته می شود؟​

نوشیدنی‌ها یا مشروبات الکلی، حاوی مقدار قابل توجهی اتانول هستند. میزان مصرف پایین این ماده می‌تواند حالتی از سرخوشی، آرام‌بخشی و کاهش اضطراب ایجاد کند و میزان مصرف بالای الکل یا مشروبات الکلی حالتی مانند مستی و کاهش هشیاری به وجود می‌آورد و استفاده بلند مدت و طولانی مصرف آن به وابستگی جسمانی و روانی منجر خواهد شد.
عوارض جانبی آن عبارتند از؛ تهوع و استفراغ، عدم تعادل در راه رفتن، کاهش قدرت تصمیم گیری، کاهش کنترل بر اندام های بدن، گیجی، کاهش تمرکز، کاهش ضربان قلب و….

ماده مخدر تریاک چیست؟​

ماده مخدر تریاک یکی از قدیمی‌ترین مواد مخدر شناخته شده در جهان است و از عصاره خشک شده گل خشخاش تهیه می‌شود. اصلی‌ترین ماده موجود در تریاک را مورفین تشکیل می‌دهد، از این جهت مصرف تریاک منجر به ایجاد احساس آرامش و کند شدن فعالیت دستگاه عصبی مرکزی و در نتیجه کاهش مهارهای رفتاری می‌گردد. مصرف تریاک باعث اعتیاد شده و وقتی فرد معتاد شد در صورت عدم مصرف عوارض جسمی و روانی ناخوشایند بروز پیدا می‌کند.

تاثیرات مصرف تریاک؛ کاهش ضربان قلب، تضعیف دستگاه تنفسی، شل شدن عضلات و…

چه دلایلی منجر به مصرف همزمان تریاک و مشروب می‌شود؟

اغلب کسانی که دچار اضطراب و تنش‌های مختلف در زندگی روزمره هستند به سمت تریاک و مشتقات آن کشیده می‌شوند. با گذشت زمان، مقدار مشخصی از تریاک تاثیراتش را از دست داده و بدین صورت مصرف کننده به دنبال راهی برای کاهش تنش‌هایش می‌گردد، افزایش دوز و یا استفاده از سایر مواد به همراه تریاک، از عمده رفتارهایی است که این دست افراد آشکار می‌کنند. کنجکاوی نیز بی‌تاثیر نیست، اما نباید فراموش کرد که ریشه هر کنجکاوی نوعی نیاز درونی است که احتمالاعلل آن برای خود فرد هم نامشخص مانده است. با دریافت مشاوره ترک اعتیاد می‌توانید علاوه بر درمان اعتیادتان، این عوامل را کشف کرده و آن‌ها را تغییر دهید.

ترک تریاک و مشروبات الکلی

مهم‌ترین مسئله‌ای که در ترک مواد مخدر و یا مشروبات الکلی باید در نظر گرفت این است که به هیچ وجه خودسرانه اقدامی نکنید و حتماً تحت نظارت و مشورت یک متخصص مانند پزشک یا روانشناس متخصص در زمینه اعتیاد عمل کنید. قطع مصرف ناگهانی و غیر اصولی مشروبات الکلی و ماده مخدر تریاک و حتی سایر داروها و مواد مخدر آرام بخش می‌تواند عوارض جبران ناپذیری بر جسم و روان افراد (بیخوابی، افزایش ضربان قلب، به هم خوردن آریتمی بدن، مشکلات گوارشی، افسردگی، خشونت، ناتوانی در تصمیم گیری، اختلال در شغل و روابط خانوادگی و…) بر جای گذارد.

هنگام مسمومیت ناشی از مصرف همزمان تریاک و مشروب چه باید کرد؟

اگر فردی در اطرافیانتان به دلیل مصرف همزمان مشروب و تریاک دچار مسمویت شد، یعنی علائمی مانند کاهش تنفس، رفتارهای غیرعادی و سرگیجه داشت، هرچه سریع‌تر با اورژانس تماس بگیرید. با این حال قبل از رسیدن اورژانس می‌توانید اقداماتی را انجام دهید:
1. به هیچ وجه به فرد مصرف کننده مجدداً الکل ندهید.
2. نبض فرد را هر چند دقیقه یک بار بررسی کنید.
3. تمام مواد احتمالی که ممکن است مصرف کرده باشد را به خاطر داشته باشید تا به پزشک اورژانس اطلاع دهید.
4. او را به پشت بخوابانید و مسیر تنفسی اش را باز بگذارید.
5. دور گردن او را باز کنید تا راه تنفس راحت تر باشد ( شال، کراوات، دکمه پیراهن و … مسیر تنفسی را سخت می کند).
6. اگر هشیار بود به او کمک کنید تا استفراغ کند.
7. حتما از متخصص کمک بخواهید، هیچ چیز از سلامت فرد بیشتر اهمیت ندارد.
8. در صورت کاهش علائم حیاتی اقدام به احیای قلبی یا CPR کنید (اینکار باید توسط کسی انجام شوید که در این زمینه آموزش دیده است).
9. به خودتان مسلط باشید و فضا را آرام کنید.

 


🔴 لینک های مفید: شبیه ساز منظومه شمسی ,
میزبانی شده توسط سرورهای قدرتمند افیکس هاست

بالا